Proizvodnja sobnih vrata

Kvalitetna sobna vrata uljepšati će svaki dom

Sobna vrata Stolarije Batori odlikuju se vrhunskom kvalitetom koja može zadovoljiti ne samo domaće, lokalno tržište već i za izvoz u druge države. Vrata se izrađuju po narudžbi, personalizirana su te se u potpunosti prilagođavaju željama i potrebama kupaca.

Štokovi mogu biti izrađeni od jelovine ili pak izrađeni od medijapana te bojani ili prefurnirani (ovisno o želi kupca). Medijapan poskupljuje cijenu stavljajući vrata u viši rang, no isto tako daje i kvalitetniji proizvod u konačnici. Jer medijapan za razliku od drveta neće s vremenom se rasušiti, ispucati, stvorili pukotine i nabore koje inače drvo kroz svoj životni vijek prolazi.

Vratna krila mogu biti ispunjena saćem ili iveralom (što poskupljuje cijenu, ali s druge strane smanjuje buku pa su takva vratna krila prvenstveno namijenjena spavaćim sobama ili kupaonicama).

Kupac po želi bira da li želi vrata u boji (RAL karta po izvoru) ili pak da budu furnirana prirodnim furnirom (razne vrste furnira od hrasta, jasena, bukve, javora, jele, ebanovine, tikovine, wenge i sl.) te način slaganja furnira (lepeza, furnir u H, vodoravno, okomito, da se ističu godovi i sl.)

Sobna vrata proizvode uz tehnološku pomoć naprednih CNC strojeva te nezaobilaznu ljudsku komponentu stavlja „točku na i“ pri izradi istih koristeći znanja, iskustva i osjećaj za lijepo onih koji ih pripremaju za finalni plasman kupcima. Samim time sobna vrata pružaju veću udobnost, izvrsnu izolaciju te bolju energetsku učinkovitost.

Odnos s klijentima stvara se i održava kroz pružanje kvalitetne profesionalne usluge. Potrošači znaju kako su nam na prvom mjestu Svaki potrošač mora imati na umu kako su proizvodi koje kupuje kvalitetni, sigurni, rađeni po mjeri. Personalizirani. Vrata su jedinstvena kreacija.

  • Različiti dizajn
  • Boja
  • Furnir
  • Drvo – medijapan
  • Detalji na vratnim krilima
  • Ispuna vratnih krila
  • Okov
  • Kvake

 Nakon prodaje sobnih vrata nudi se uslugu demontaže postojeće stolarije, ugradnje nove te servis u slučaju potrebe za eventualne reklamacije.