Batori stolarija

BATORI stolarija je proizvedena s puno ljubavi prema prirodi, uz pomoć moderne i precizne tehnologije te predanosti i znanja naših suradnika.

Image

Stolarija Batori

Sustavno pratimo trendove i usavršavamo se

Osnovani smo prije 30 godina s namjerom da proizvodimo sobna vrata. Od početka smo ulagali u novu i kvalitetnu opremu kako bi bili konkurentni na tržištu i proizvodili samo kvalitetnu stolariju. Od samog početka pratimo trendove i usavršavamo se.

Vodeća smo tvrtka u završnoj obradi i lakiranju svojih proizvoda što brojni zadovoljni kupci mogu potvrditi. Vizija našeg tima je da i dalje obučavamo djelatnike, povečavamo proizvdni kapacitet, pratimo trendove i proizvodimo najbolju stolariju.

Iskustvo i kvaliteta

Višegodišnje iskustvo i priznata kvaliteta

Specijalizirali smo se u proizvodnji sobnih i ulaznih vrata izrađenih od medijapana ili drveta, obloženih širokom lepezo furnira i raznovrsnim folijama. Isto tako u svoju djelatnost uvodimo i prodaju PVC stolarije.

Sobna vrata koja se proizvode prilagođena su generaciji koja teži individualnim potrebama, odnosno personaliziranim narudžbama- moderna, ambiciozna ili klasična, a zajednička poveznica im je kvaliteta. Svatko tko ima potrebu u svome domu imati kvalitetna vrata, potražiti će ih u Stolariji Batori.

Oči su ogledalo duše, a vrata su ogledalo doma. „Kroz naša vrata u Vaš svijet!“

0
godina iskustva
0
zaposlenih djelatnika
Image

Moderne tehnologije

Proizvodnja

Stolarija Batori – preko trideset godina iskustva, kvalitete, profesionalnosti i maštovitosti.

Kontaktirajte nas

Odnos s klijentima stvara se i održava kroz pružanje kvalitetne profesionalne usluge. Potrošači znaju kako su nam na prvom mjestu Svaki potrošač mora imati na umu kako su proizvodi koje kupuje kvalitetni, sigurni, rađeni po mjeri. Personalizirani. Vrata su jedinstvena kreacija.